Je bekijkt nu Meimarkt koud maar wel gezellig

Meimarkt koud maar wel gezellig

Gepubliceerd: 26-05-2013 09:37 Contact

Vorden – Op Pinksterzaterdag hield de Stichting Veilingcommissie Vorden, bij kringloopwinkel De Werf aan de Enkweg een grote Meimarkt , waarvoor een goede belangstelling bestond. Het was weliswaar koud, maar gelukkig wel droog. Op het voorterrein troffen de bezoekers een bonte verzameling marktkramen met een groot assortiment van de meest uiteenlopende artikelen.

In het gebouw zelf eveneens een groot assortiment goede en mooie artikelen. Tijdens de Meimarkt maakte scoutinggroep Vorden zich verdienstelijk met het bakken van pannenkoeken.
De kinderen konden zich op een groot springkussen vermaken. Accordeonist Gerrit Lueks strooide de gehele dag met vrolijke muzikale noten. Een deel van de opbrengst van deze Meimarkt komt ten goede aan maatschappelijke organisaties die een binding met Vorden hebben. Hans Moor namens de Stichting Veilingcommissie Vorden: ‘Het verloop van deze Meimarkt is voor ons een reden om volgend jaar weer een dergelijk evenement te organiseren. Zo worden de culturele verenigingen in Vorden onder de aandacht gebracht en krijgt ook de ideële kringloopwinkel De Werf de nodige aandacht.