Stichting Veilingcommissie Vorden is een vrijwilligersorganisatie en beheerder van de Ideële Kringloopwinkel De Werf.
Ruim zestig vrijwilligers werken vol enthousiasme mee aan het realiseren van de doelstelling namelijk: geld inzamelen voor goede doelen welke gedragen worden door de Vordense gemeenschap.

Onze stichting is in 1998 opgericht om geld in te zamelen ten behoeve van restauratie aan de Dorpskerk. Deze inzamelingsactie is toen gehouden in de vorm van een veiling. Vandaar onze naam. De actie was destijds zo’n groot succes, dat het inzamelen en verkopen van spullen is uitgegroeid tot een prachtige ideële kringloopwinkel.

Sinds begin 2012 hebben wij zelfs ons eigen onderkomen: “De Werf”, gelegen aan de Enkweg 11 in Vorden.  Op onze locatie vindt u een keur aan goederen (2ehands meubels, kleding, witgoed, elektronica, huishoudelijke artikelen, boeken etc.) die u tegen zeer vriendelijke prijzen kunt kopen.  Kom gerust eens langs!

Alle opbrengsten worden gebruikt om initiatieven (goede doelen) te ondersteunen die direct of indirect ten bate komen aan de Vordense gemeenschap. Om een idee te krijgen aan welke goede doelen wij zoal een bijdrage hebben geleverd, verwijzen wij u naar “Doelen waaraan bijgedragen”

Het bestuur van de Veilingcommissie Vorden bestaat uit:

G.H.Vaags voorzitter

H. Menkveld secretaris

B.J.Bloemendaal penningmeester

G.T.I. Ilbrink-Brummel bestuurslid

G.J.Memelink bestuurslid

H.L.J.Moor bestuurslid

J.T. Reerink-Turk bestuurslid

C. Kuijt-van Rijswijk, bestuurslid