Je bekijkt nu Nieuwe plek Stichting Veilingcommissie Vorden

Nieuwe plek Stichting Veilingcommissie Vorden

Gepubliceerd: 24-11-2012 13:08

Vorden – Stichting Veilingcommissie (Ideële Kringloopwinkel “De Werf”) heeft haar plek gevonden aan de Enkweg. Het is al weer negen maanden geleden dat stichting Veilingcommissie is verhuisd van het inmiddels gesloopte Havo-gebouw naar locatie “De Werf” aan de Enkweg in Vorden.

Dat het publiek het nieuwe onderkomen ook gevonden heeft is te merken aan de gezellige drukte tijdens de verruimde openingstijden. Men kan de gehele week, behalve op zondag en maandag, terecht bij deze ideële kringloopwinkel. Voor info en openingstijden: zie de website of het wekelijkse “contactje” in het contact.
Het succes van deze ideële kringloopwinkel is volledig te danken aan het enthousiasme en de belangeloze inzet waarmee de vrijwilligers hun taken verrichten. De coördinatie van deze groep ligt in handen van Ans Holtslag, die tevens secretaris is, en Christien Stokkink
In het gesprek dat voor dit artikel gevoerd is benadrukt Henk Vaags, voorzitter van de Veilingcommissie, dat alle opbrengsten ten goede komen aan goede doelen en initiatieven die door de Vordense bevolking gedragen worden. “Wij willen de Vordense bevolking meer betrekken bij het besteden van een deel van de opbrengsten. Hoe wij daar invulling aan gaan geven laten wij in het komend voorjaar weten”. Staan er nog veranderingen op stapel? “Jazeker wel” zegt penningmeester Bennie Bloemendaal, “we hebben een financiële ondersteuning gehad