Je bekijkt nu Veilingcommissie neemt afscheid Havo-gebouw

Veilingcommissie neemt afscheid Havo-gebouw

Gepubliceerd: 14-10-2011 13:02

 

 Geurt Harmsen sluit voor de laatste keer de deur van het HAVO gebouw

Vorden – Vrijdag recent was het zover, het Havogebouw aan de Burgemeester Galleestraat was geheel leeg en werd schoon opgeleverd. Geurt Harmsen sloot voor het laatst de deur van het voor deze commissie zo belangrijke gebouw. Gedurende ruim zes jaren heeft de Veilingcommissie dankbaar gebruik kunnen maken van dit gebouw. Elke zaterdagmorgen was het er een drukte van jewelste.

Het Havogebouw moet plaats maken voor woningbouw. Waar de verkoop van goederen in de toekomst gaat plaatsvinden is nog onduidelijk. Het bestuur heeft een aantal opties in overweging; een ding is zeker, een nieuwe locatie zal altijd in het dorp Vorden komen. De kringloopwinkel is niet alleen een plek om voordelig aan spullen te komen; veel mensen kwamen ook voor de gezelligheid. Vooruitlopend op een nieuwe locatie kunnen goederen in ontvangst genomen worden; deze worden tijdelijk in een schuur in Linde opgeslagen. Melding van goederen kan dan ook gewoon op het vaste telefoonnummer (06- 44629049) van de Veilingcommissie plaatsvinden.

Deze zullen op afspraak, in principe op vrijdagmorgen, afgehaald worden. Zodra er meer bekend is over een nieuwe locatie zal hier bekendheid aan worden gegeven.