Je bekijkt nu Nestkastjes in bewoonde staat (nog) niet te koop!

Nestkastjes in bewoonde staat (nog) niet te koop!

Gepubliceerd: 21-05-2012 Contact 11:48

Vorden – Bij de Veilingcommissie Vorden die sinds februari j.l. een nieuw onderkomen heeft in de voormalige gemeentewerf aan de Enkweg 11, worden naast allerlei verschillende gebruikte spullen, ook nieuwe nestkastjes verkocht die door leden van de hobbyclub gemaakt zijn in de kelder van het Dorpscentrum.

Deze worden buiten vóór de ingang op een kraampje te koop aangeboden. Heel bijzonder is dat inmiddels 2 van deze nestkastjes door enkele mezenparen bewoond worden die zelfs al jongen in het nest hebben. De ouders vliegen af en aan met voer voor de jonkies. Een paar stickers op de nestkastjes zijn voorzien van de tekst: “Afblijven, bewoond!”.
Als u het eens wilt bekijken, dan komt u maar eens langs!