Topdrukte bij Oekraïne-dag Kringloopwinkel De Werf

28 maart 2022, 10:45

VORDEN – Zaterdag 26 maart zal de kassamedewerkster van kringloopwinkel De Werf nog lang heugen. Zij werd kort na sluitingstijd met oververmoeidheidsverschijnselen opgehaald door haar partner. Het gevolg van de enorme drukte bij de kringloopwinkel in verband met de Oekraïne-actie die De Werf afgelopen zaterdag hield.

De dagopbrengst van die dag zou in zijn geheel worden besteed aan hulp voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Vanaf de opening was het in de kringloopwinkel een (gezellige) drukte van belang. De hele tijd stond er een lange rij voor de kassa. Bedraagt een normale (zater)dagopbrengst circa vijfhonderd euro, nu was er ruim 1700 euro binnengehaald.
De kringloopwinkel heeft besloten dit bedrag aan te vullen tot 2000 euro en zal deze week voor dit bedrag goederen gaan inkopen zodat er volgende week een vrachtwagen vol richting de Oekraïne zal gaan. Kringloopwinkel De Werf is alle bezoekers (die uit verre omtrek kwamen) erg dankbaar voor hun aankopen voor het door oorlog getroffen land.

Geef een reactie