Je bekijkt nu Stichting Veilingcommissie maakt velen blij

Stichting Veilingcommissie maakt velen blij

Gepubliceerd: 11-05-2013 12:49 Contact

Gerrit Nijenhuis rechts blij met cheque voor Harmonie Vorden. Links Henk VaagsAlle gelukkigen op een rij

Vorden – De Stichting Veilingcommissie Vorden (bestaande uit louter vrijwilligers) heeft een jaar geleden aan de Enkweg de ideële kringloopwinkel ‘De Werf’ geopend. Henk Vaags, voorzitter van deze commissie: ‘We hebben toen op verschillende manieren veel steun en sympathie ondervonden (en nog steeds) van de plaatselijke bevolking.

Voor ons een reden om nu wat terug te doen. We hebben onlangs besloten om een deel van onze opbrengsten ten goede te laten komen aan maatschappelijke organisatie/verenigingen e.d., die een binding hebben met Vorden’, zo sprak hij afgelopen woensdagmiddag op het terrein van de kringloopwinkel. Voor hem op een rij, de gelukkigen die een cheque van Henk Vaags kregen overhandigd. Dat waren afgevaardigden van : Stichting Lindese Molen 750 euro (restauratie); IJsvereniging Vorden 250 euro (verlichting); Kranenburgs Belang/ school Kraanvogel/voetbalclub Ratti samen 500 euro (parkeergelegenheid Eikenlaan); Harmonie Vorden 1500 euro uniformen/instrumenten); Basisschool De Garve Wichmond 500 euro (schoolplein); Commissie Dorpskerk 750 euro (informatieboekje geschiedenis kerk); Oudheidkundige Vereniging Vorden 350 euro (aanschaf printer); Stichting Vrienden van de Kerk Kranenburg 1500 euro (verbouwen/aanpassingen Heiligenbeeldenmuseum); Bejaardenkring Vorden 400 euro (feestelijke middag 55 jarig bestaan).