Kringloopwinkel De Werf in Vorden houdt zaterdag 26 maart “Oekraïne actie” 

Ideële Kringloopwinkel De Werf wil haar steentje bijdragen aan de humanitaire hulp die aan de Oekraïense bevolking wordt gegeven en heeft besloten de dagopbrengst van zaterdag 26 maart aanstaande in zijn geheel te gebruiken voor steun aan de vluchtelingen in Oekraïne. 

Bedrijfsleider Jan Memelink roept daarom iedereen op om aanstaande zaterdag de kringloopwinkel aan de Enkweg 11 in Vorden te bezoeken en “ons arm te kopen”.  Wat hij bedoelt met deze cryptische opmerking legt hij uit: “In de uiterste situatie verkopen we zaterdag al onze goederen, hebben wij dus niets meer en gaat de gehele opbrengst naar Oekraïne”.  

“Zaterdag is dus voor iedereen de ultieme dag om onze kringloopwinkel eens te bezoeken. Dan kunt u zien dat wij goederen van uitstekende kwaliteit in de aanbieding hebben EN de opbrengst wordt ook nog eens voor 100% gebruikt voor hulp aan Oekraïne”.  

“De kringloopwinkel is voor de besteding van de opbrengst in overleg met een ons bekende transportondernemer die veel contacten heeft in Roemenië en Oekraïne. Hij geeft aan dat er veel behoefte is aan blikgroenten, babyvoeding, pampers e.d. en heeft aangegeven voor gratis transport te zorgen. Hierdoor weten we dat elk besteed “dubbeltje” goed terechtkomt”.

“We laten uiteraard weten hoeveel de opbrengst aanstaande zaterdag is geweest en waaraan we het besteed hebben”.