Aanmeldingstermijn Meimarkt “De Werf” geopend.

 

Kringloopwinkel “De Werf” houdt dit jaar op zaterdag 16 mei haar meimarkt.

 

De meimarkt heeft verleden jaar zeer veel bezoekers getrokken en ook dit jaar wordt een grote toeloop verwacht

 

Elk jaar tracht de organisatie iets nieuws te bedenken om de meimarkt zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo worden de marktbezoekers dit jaar verrast en vermaakt door straattheater en krijgen zij (vanwege het succes van vorige jaargangen) wederom een gratis verse stroopwafel aangeboden. Superstroopwafel.nl zal in haar eigen, speciaal  ingerichte, kraam tijdens de gehele markt verse stroopwafels bakken. We zorgen daarnaast voor een muzikale omlijsting. Natuurlijk reiken wij tijdens de meimarkt  ook weer onze  sponsor-cheques uit

De basis van de meimarkt wordt natuurlijk gevormd door de vele kramen die op ons plein aan de Enkweg worden bemenst door particulieren, organisaties en verenigingen die de kans krijgen zich te presenteren, informatie te geven of producten te verkopen.

 

U krijgt op ons terrein gratis een kraam ter beschikking waarin u zelf mag bepalen op welke manier u bekendheid wil geven aan uw vereniging/organisatie/product/doelstelling. Dit kunt u doen door informatie te geven, producten te verkopen en/of prijsvragen te organiseren etc. Wij hopen dat u uw creativiteit de ruimte geeft !!.

 

Geïnteresseerd ?? Bezoek onze website (www.veilingcommissie.nl) voor nadere informatie en geef u op voor 18 april aanstaande via meimarkt@veilingcommissie.nl.