30 mei a.s. houden wij op wederom een grote Meimarkt op onze locatie aan de Enkweg 11 in Vorden.

Vanaf 09.00 uur staat ons eigen, zeer uitgebreide, assortiment aan goede en mooie artikelen voor u uitgestald. In 20 marktkramen kunt u uiteenlopende artikelen (variërend van muziekinstrumenten, sieraden en hobbyspullen tot Afrikaanse kunst) bewonderen en kopen. Verder geven op het voorplein aan de Enkweg verschillende verenigingen en goede doelenorganisaties acte de presence. Zij informeren u over hun activiteiten en verkopen unieke producten.

Nieuw dit jaar is de veiling die op de Werf gehouden zal worden. Vanaf 12 uur zal onze veilingmeester meer dan 50 unieke artikelen gaan veilen. Wij adviseren u de te veilen goederen alvast te bekijken in onze catalogus die u hier kunt bekijken.

Ideële kringloopwinkel “De Werf” (Stichting Veilingcommissie Vorden) heeft dit jaar de financiële bijdrage die aan maatschappelijke organisaties besteed gaat worden verdubbeld !! Dit jaar wordt er € 20.000 verdeeld voor activiteiten die worden besteed aan het welzijn van de Vordense gemeenschap. De sponsorcheques worden ’s ochtends om 11.00 uur op de Meimarkt uitgereikt.

Aan de inwendige mens wordt tijdens deze Meimarkt ook gedacht. Als dan ook de weergoden ons de 30e mei goed gezind zijn is er werkelijk geen enkele reden meer voor u om onze Meimarkt over te slaan !!