Blue Flower

Stichting de Veilingcommissie houdt zaterdag 26 mei a.s. wederom een grote meimarkt op haar locatie aan de Enkweg te Vorden.

 

Wij willen met deze meimarkt een meerwaarde leveren aan het saamhorigheidsgevoel binnen Vorden. Dat is dan ook de reden dat wij u (verenigingen, particulieren en maatschappelijke organisaties) willen uitnodigen acte de presence te geven op onze meimarkt zodat u op die manier meer bekendheid kunt geven aan uw activiteiten/doelstellingen.

 

U krijgt op ons terrein een kraam ter beschikking waarin u zelf mag bepalen op welke manier u bekendheid wil geven aan uw vereniging/organisatie. Dit kunt u doen door informatie te geven/producten te verkopen/prijsvragen te organiseren etc. Wij hopen dat u uw creativiteit de ruimte geeft !!.

 

Hoe zorgen wij voor de bezoekers ??  Wij bestaan zaterdag 26 mei precies 20 jaar en willen daarvoor nog extra activiteiten ontplooien. Nu al is bekend dat er een erkend taxateur is in een speciaal daarvoor gereserveerde kraam die bezoekers in staat stelt hun schilderijen, kostbaarheden en andere goederen te laten taxeren. Daarnaast bieden wel elke bezoeker een gratis stroopwafel aan door een organisatie (www.superstroopwafel.nl) die dit in een leuke marktkraam presenteert. We zorgen daarnaast voor een muzikale omlijsting. Natuurlijk reiken wij tijdens de meimarkt onze  sponsor-cheques uit (hetgeen ook zeer veel bezoekers trekt). 

 

Wat vragen wij van u:

 

-      Wij willen graag voor 19 april van u weten of u gebruik maakt van onze uitnodiging.

-      Wij willen graag voor 19 april van u weten welke activiteiten u vanuit “uw “ kraam gaat uitvoeren.

 

Indien u andere ideeën hebt om bekendheid te geven aan uw vereniging/organisatie, dan horen wij dat graag van u !!

 

In afwachting van uw reactie,

 

Stichting De Veilingcommissie,

Vorden.

 

Website: www.veilingcommissie.nl

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.